Over ons

Alles over Added Pharma

Added Pharma is al jarenlang een trouwe partner voor het leveren van medische producten aan de ziekenhuisapotheek en de commerciële aseptische bereidingsapotheek wereldwijd.

Reactie binnen 24 uur

GMP en GDP

Added Pharma

Wat is Added Pharma?

Wij zijn een flexibele onderneming die zich met haar medische producten en oplossingen specifiek richt op de ziekenhuisapotheek en de commerciële aseptische bereidingsapotheek. Binnen deze segmenten is er behoefte aan oplossingen van een meedenkende ondernemer met een farmaceutische achtergrond én verstand van zaken. Added Pharma levert Producten en Services op het gebied van Compounding, Desinfectantia, Geneesmiddelen en Farmaca.

Added Pharma

Het ontstaan van Added Pharma

Added Pharma is oorspronkelijk opgericht door een herkenbare en uitgesproken ondernemer, die in 1992 begon met het aanbieden van een assortiment kleine verpakkingen van desinfectantia aan ziekenhuizen. Voor speciale wensen deinsde hij nooit terug en vond hij altijd een manier ze te vervullen. Tot op de dag van vandaag is dat niet veranderd. Met een groeiend en veelzijdig productaanbod blijft Added Pharma vanuit hetzelfde gedachtegoed professioneel en innoverend wereldwijd in beweging.

Added Pharma

Added Pharma

Wereldwijd in beweging

Added Pharma in beweging